Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14547 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1321 Tarif
Diyet
4419 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2407 Tarif
Hafif Yemekler
55 Tarif
İçecek
1420 Tarif
Pratik Yemek
5791 Tarif
Salata ve Meze
1370 Tarif
Sos
478 Tarif
Tatlı
9234 Tarif
Yöresel
2012 Tarif
Popüler Tarifler
Acılı Tavuk Kanatları
Cevizli Baklava
Anasayfa
Tarifler
Dünya Mutfaklarından Tarifler
Kibbe Mabrume
Kibbe Mabrume
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Yoğurtlu Kurabiye
Pastane Tuzlusu
Üç Malzemeli Kurabiye
Nişastalı Tavuk Göğsü
Üç Malzemeli Un Kurabiyesi
Yumurtasız Tiramisu
Krebe Kabartma Tozu Yerine Ne Kullanılır?
Kekin Sünger Gibi Olması İçin Ne Yapmalı?
Poğaçanın Üstünün Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Filizlenen Gıdalar Tüketilir Mi?
Reyhan Şerbetinin Yapımı ve Püf Noktaları
Velibah Yapmanın Püf Noktaları
Kibbe Mabrume için
Malzemeler
1 kg dövülmüş köftelik et
4 su bardağı ince bulgur
1 kg kıyma
1.5 paket margarin
1.5 su bardağı tuzsuz şam fıstığı veya ceviz
Tuz
Karabiber
Kibbe Mabrume
Nasıl Yapılır
Eti küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Bulguru ekleyip yoğurun.
Kıymayı bir tavaya alıp margarinin yarısıyla kavurun. Fıstığı, tuz ve karabiberi ilave edip ocaktan alın.
Dövülmüş etle yoğurduğunuz bulguru alüminyum folyo üzerine dikdörtgen şeklinde yayın.
Kavurduğunuz içi dikdörtgenin uzun kenarına yerleştirin. Kıymalı bulguru folyo yardımıyla rulo yapın.
Kalan margarinin yarısıyla tepsiyi, yarısıyla ruloyu yağlayın. 200 dereceye ayarlı fırında 45 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Video
yemek tarifleri
bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Fırın Yemekleri
Et Tarifleri
Köfte Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.