Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14723 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1356 Tarif
Diyet
4428 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2440 Tarif
Hafif Yemekler
59 Tarif
İçecek
1430 Tarif
Pratik Yemek
6119 Tarif
Salata ve Meze
1392 Tarif
Sos
486 Tarif
Tatlı
9476 Tarif
Yöresel
2026 Tarif
Popüler Tarifler
Keşkül
Ispanaklı Tepsi Böreği
Anasayfa
Tarifler
Dünya Mutfaklarından Tarifler
Kibbe Mabrume
Kibbe Mabrume
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Mayalı Patlıcanlı Poğaça
Karbonatlı Kurabiye
Kahve Telvesinden Kurabiye
Tereyağsız Tahinli Kurabiye
Karbonatlı Kek
Yulaf ezmeli kurabiye
Borani Nasıl Yapılır?
Yazın En Pratik ve Serinleten 10 Hızlı Tarifi
Parmak Tatlısının Malzemeleri Nelerdir?
10 Dakika Tatlısı: Az Malzemeyle Maksimum Lezzet
Saray Tatlısı Malzemeleri Nelerdir?
Soğuk Meze Çeşitleri Nelerdir?
Kibbe Mabrume için
Malzemeler
1 kg dövülmüş köftelik et
4 su bardağı ince bulgur
1 kg kıyma
1.5 paket margarin
1.5 su bardağı tuzsuz şam fıstığı veya ceviz
Tuz
Karabiber
Kibbe Mabrume
Nasıl Yapılır
Eti küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Bulguru ekleyip yoğurun.
Kıymayı bir tavaya alıp margarinin yarısıyla kavurun. Fıstığı, tuz ve karabiberi ilave edip ocaktan alın.
Dövülmüş etle yoğurduğunuz bulguru alüminyum folyo üzerine dikdörtgen şeklinde yayın.
Kavurduğunuz içi dikdörtgenin uzun kenarına yerleştirin. Kıymalı bulguru folyo yardımıyla rulo yapın.
Kalan margarinin yarısıyla tepsiyi, yarısıyla ruloyu yağlayın. 200 dereceye ayarlı fırında 45 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Video
yemek tarifleri
bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Fırın Yemekleri
Et Tarifleri
Köfte Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.