Izgara Levrek

Izgara Levrek
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Izgara Levrek için

Malzemeler

  • 2 fileto levrek
  • Yarım patlıcan
  • Yarım kabak
  • Yarım dolmalık kırmızı biber
  • Yarım dolmalık sarı biber
  • 2 dal fesleğen
  • 2 çay kaşığı zeytinyağı
  • 3 çay kaşığı balsamik sirke
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber
  • 2 dal taze biberiye
Izgara Levrek

Nasıl Yapılır

  1. Patlıcan ve kabağı soyup ince dilimleyin. Dolmalık biberleri diğer sebzelerin büyüklüğünde doğrayın.
  2. Zeytinyağı, fesleğen, balsamik sirke, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Patlıcan, kabak, dolmalık biber ve levrek filetoların üzerine bu karışımı fırçayla sürün.
  3. Sebzeleri ve filetoları ızgarada pişirin. Servis tabağına alıp taze biberiye ile süsleyin. Servis yapın.

Dilerseniz, levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo