ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI RUS YEMEKLERİ ÇİKOLATALI MERENG

ÇİKOLATALI MERENG

0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Çikolatalı mereng tarifi için malzemeler
  • Yumurta
  • pudraşekeri
  • nişasta
  • krem şanti
Çikolatalı mereng Nasıl Yapılır

Yumurta akları pudraşeker ile köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. Tahta kaşıkla karıştırılarak nişasta eklenir ve sıkma torbasına doldurulup yağlanmış fırın tepsisine sıkılır. Düşük ısıda pişirilip ılınmaya bırakılır. İki mereng arasına krem şanti ilave edilerek servis tabağına alınır. Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata dökülür ve çekilmiş antepfıstığıyla süslenip servis yapılır.
Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!