ANASAYFA TARİFLER DÜNYA MUTFAKLARINDAN TARİFLER BANNA ASADA (FIRINDA ÇİKOLATA VE FAROFA SOSLU MUZ)

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz) Tarifi İçin malzemeler

  • 20 gr un
  • 1 adet muz
  • 10 gr galeta unu
  • 5 gr toz şeker
  • 5 gr tereyağı
  • 2 çorba kaşığı krema
  • 50 gr bitter çikolata
  • Tane kırmızı ve karabiber

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz) Nasıl Yapılır?

Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın.

Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.

Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.
Afiyet olsun.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!