Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)

Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
5 dakika

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz) Tarifi İçin malzemeler
- 20 gr un
- 1 adet muz
- 10 gr galeta unu
- 5 gr toz şeker
- 5 gr tereyağı
- 2 çorba kaşığı krema
- 50 gr bitter çikolata
- Tane kırmızı ve karabiber
Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz) Nasıl Yapılır?
Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın.
Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.
Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.
Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.
Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR