ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI BREZİLYA FEİJODA (BREZİLYA MUTFAĞI)

FEİJODA (BREZİLYA MUTFAĞI)

2 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Feijoda (Brezilya mutfağı) tarifi için malzemeler
  • 1 su bardağı siyah fasulye
  • 1 taze soğan
  • 2 yeşil çarliston biber
  • 1 büyük domates
  • 1 patates
  • 4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Morbi placerat imperdiet risus quis blandit. Ut lobortis elit luctus, feugiat erat vitae, interdum diam. Nam sit amet arcu vitae justo lacinia ultricies nec eget tellus. Curabitur id sapien massa. In hac habitasse platea dictumst. Integer tristique leo consectetur libero pretium pretium. Nunc sed mauris magna. Praesent varius purus id turpis iaculis iaculis. Nulla convallis magna nunc, id rhoncus massa ornare in. Donec et feugiat sem, ac rhoncus mauris. Quisque eget tempor massa.
Feijoda (Brezilya mutfağı) Nasıl Yapılır

Siyah fasulyeyi akşamdan soğuk suda bekletin. Ertesi gün 10-15 dakika haşlayıp suyunu süzün. Tereyağını bir tencereye koyup eritin ve dövülmüş sarımsakları ekleyip kavurun. Ardından küp doğranmış domates, biber ve patatesleri tencereye ekleyin. Baharatları ve tuzu ekledikten sonra 15 dakika orta ateşte pişirin. Haşlanmış fasulyeleri de ilave edip, 15 dakika daha pişirin. Üzerini ince kıyılmış taze soğan ile süsleyerek sıcak olarak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!