Köpük Karnabahar

Köpük Karnabahar
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Köpük Karnabahar için

Malzemeler

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 yumurta akı
  • 2 su bardağı hazır patates püresi
  • 4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
Köpük Karnabahar

Nasıl Yapılır


 Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Karnabaharları çiçek çiçek ayırın. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Süzüp çatalla ezerek püre yapın.

Karnabahar, yumurta sarısı, zeytinyağı, peynir, patates püresi ve tuzu bir kapta harmanlayın.

Yumurta aklarını ayrı bir kapta çırpıp karışıma ekleyin. Hazırlanan malzemeyi küçük fırın kaselerine paylaştırıp 200 dereceye ayarlı fırında 8-10 dakika pişirin, sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo