ANASAYFA TARİFLER ÇOCUK YEMEKLERİ KÖPÜK KARNABAHAR

Köpük Karnabahar

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Köpük Karnabahar Tarifi İçin malzemeler

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 yumurta akı
  • 2 su bardağı hazır patates püresi
  • 4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Köpük Karnabahar Nasıl Yapılır?


 Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Karnabaharları çiçek çiçek ayırın. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Süzüp çatalla ezerek püre yapın.

Karnabahar, yumurta sarısı, zeytinyağı, peynir, patates püresi ve tuzu bir kapta harmanlayın.

Yumurta aklarını ayrı bir kapta çırpıp karışıma ekleyin. Hazırlanan malzemeyi küçük fırın kaselerine paylaştırıp 200 dereceye ayarlı fırında 8-10 dakika pişirin, sıcak servis yapın.
Yorumlar

Misafir 12 Ekim 2016, 17:00

çok güzel oldu çok saolun


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!