İmsakiye
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14255 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1281 Tarif
Diyet
4403 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2347 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1414 Tarif
Pratik Yemek
5280 Tarif
Salata ve Meze
1299 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8885 Tarif
Yöresel
1989 Tarif
Popüler Tarifler
Yoğurtlu Patlıcan Ezme
Elmalı Kurabiye
Anasayfa
Tarifler
Bakliyat Tarifleri
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Portakallı Magnolia
Pırasalı Puf Börek
Macar Gulaş
Etli Soğan Yahnisi
Teretür Mezesi
Sahur keki
Çilek Yetiştiriciliği: Saksıda Çilek Nasıl Yetiştirilir?
Patates Borani Yapmanın Püf Noktaları
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Kolay Meze Tarifleri: 30 Dakika Altı 18 Meze Tarifi
Taze Soğan Nasıl Saklanır?
Mart Ayı Sebze ve Meyveleri
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası) için
Malzemeler
1 su bardağı karabuğday
4 su bardağı sıcak su
1 tutam tuz
Kuru üzüm
1 çay bardağı süzme bal
30 gr tereyağı
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Nasıl Yapılır
Karabuğdayı yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin ve iyice dağılıp eriyene kadar pişirin. Suyunu çekip iyice piştikten sonra servis tabağına alın. Üzerine süzme bal ve eritilmiş tereyağını ekleyin. Kuru üzüm serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Bakliyat Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
150 Dakika
Güveçte Kıymalı Kuru Fasulye
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
45 Dakika
Alacatene
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
50 Dakika
Mercimekli Kolakas
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
35 Dakika
Airfryer'da Falafel
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
90 Dakika
Tahinli Ve Tavuklu Kuru Fasulye
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
100 Dakika
Nohutlu Sucuk İçi
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.