Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)

Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası) için

Malzemeler

  • 1 su bardağı karabuğday
  • 4 su bardağı sıcak su
  • 1 tutam tuz
  • Kuru üzüm
  • 1 çay bardağı süzme bal
  • 30 gr tereyağı
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)

Nasıl Yapılır

Karabuğdayı yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin ve iyice dağılıp eriyene kadar pişirin. Suyunu çekip iyice piştikten sonra servis tabağına alın. Üzerine süzme bal ve eritilmiş tereyağını ekleyin. Kuru üzüm serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo