Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14547 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1321 Tarif
Diyet
4419 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2407 Tarif
Hafif Yemekler
55 Tarif
İçecek
1420 Tarif
Pratik Yemek
5791 Tarif
Salata ve Meze
1370 Tarif
Sos
478 Tarif
Tatlı
9234 Tarif
Yöresel
2012 Tarif
Popüler Tarifler
Armut Kompostosu
Kabak Tatlısı
Anasayfa
Tarifler
Bakliyat Tarifleri
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Pastane Tuzlusu
Yumurtasız Tiramisu
Üç Malzemeli Un Kurabiyesi
Yoğurtlu Kurabiye
Nişastalı Tavuk Göğsü
Üç Malzemeli Kurabiye
Poğaçanın Üstünün Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Filizlenen Gıdalar Tüketilir Mi?
Reyhan Şerbetinin Yapımı ve Püf Noktaları
Pişen Kekin Çökmemesi İçin Ne Yapmalı?
Velibah Yapmanın Püf Noktaları
Krebe Kabartma Tozu Yerine Ne Kullanılır?
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası) için
Malzemeler
1 su bardağı karabuğday
4 su bardağı sıcak su
1 tutam tuz
Kuru üzüm
1 çay bardağı süzme bal
30 gr tereyağı
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Nasıl Yapılır
Karabuğdayı yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin ve iyice dağılıp eriyene kadar pişirin. Suyunu çekip iyice piştikten sonra servis tabağına alın. Üzerine süzme bal ve eritilmiş tereyağını ekleyin. Kuru üzüm serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Bakliyat Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
40 Dakika
Sucuklu Nohut Yemeği
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
15 Dakika
Vegan Humus
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
20 Dakika
Bakla Kızartması
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
150 Dakika
Güveçte Kıymalı Kuru Fasulye
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
45 Dakika
Alacatene
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
50 Dakika
Mercimekli Kolakas
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.