

Rolla İmpossible Gluten Free Ürünler
Yoğurt Nasıl Mayalanır: Püf Noktalarıyla Evde Yoğurt Mayalama Rehberi
Bütün Bir Tavuktan 4 Farklı Tavuk Yemeği Tarifi
Fırında Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir: Bütün Tavuk Nasıl Doldurulur?
Mutfak Eğitimi Üzerine Kısa Bir Tartışma
40 Tl'ye 4 Kişi İçin 4 Çeşit Yemek Nasıl Yapılır?
Tavuk Nasıl Pişirilir: A'dan Z'ye Tavuk Pişirme Rehberi
Et Nasıl Marine Edilir? İşte, Kırmızı Et İçin Marinasyon Teknikleri
16 Haziran 1994 Samsun’da doğdum. İlk okul ve orta okul eğitimini samsunda tamamladım. Lise eğitimini Ticaret Meslek Lisesinde Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri bölümünde tamamladım. Ordu Üniversitesi’nde Pazarlama ve Reklam önlisans bölümü, Anadolu Üniversitesi’nde Konaklama İşletmeciliği lisans bölümünü tamamladım. Murat Bozok’s Kitchen’da Profesyonel Aşçılık Eğitimi aldım. İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Yüksek Lisans bölümünde eğitimimi tamamladım.
6 yılı profesyonel olmakla beraber 10 yılı aşkın süredir mutfakta bir çok pozisyonda çalıştım. En son çalıştığım gıda ve restoran danışmanlığı şirketi Rua Gıda’da yurtiçi ve yurtdışı bir çok projede görev aldım.
İki yıla yakın süredir İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Bölümünde ‘Eğitmen Şef’ olarak görevime devam ediyorum.
Dergide bu ay neler var?