Kocaeli Kahvaltı Mekanları: 7 Farklı Mekan

Kocaeli'nde kahvaltı nerede yenir? Kocaeli'nin en meşhur kahvaltıcıları hangileri? İşte, Kocaeli'nin çeşitli yerlerindeki en iyi 7 farklı kahvaltı mekanı:
Kocaeli Kahvaltı Mekanları: 7 Farklı Mekan
02 Kasım 2022, 11:06

Kocaeli, Karadeniz'e olan kıyısında Akdeniz sularının sakinliği ile Ege sularının serinliğinin etkileyici bir şekilde bir araya geldiği birbirinden güzel mekanlara sahip… Kocaeli’nin En İyi Kahvaltı Mekanlarını sizler için yazdım…

  1. Serpmeköy Trabzon Köy Kahvaltısı

serpmeköy

Yöresel kahvaltılıkları çok kaliteli. Kuymak ve peynirli kavurma harikaydı. Çeşidi bol, Trabzon’u yaşatıyor. Kahvaltı ederken manzarayı da bol bol izleyin. Etli kahvaltı çeşidini de tavsiye ederim. Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın, yer bulmak zor. Az ileride otoparkı var.

Tel: 0262 311 23 61

Adres: Yenişehir, Demokrasi Cd. 68/A, 41050 İzmit/Kocaeli

Google haritalarda bakın.

instagram.com/serpmekoy41

  1. Livadi Cafe

livadi cafe

Şehrin merkezinde mükemmel bir mekan. Güleryüz hizmet, lezzetli yemekler doğanın içinde güzel bir mekân. Pazar günü kahvaltı için seçebilirsiniz. İster serpme ister açık büfe tercih edebilirsiniz. Manzara da çok güzel, çocuklar için oyun alanı var. Ailece lezzetli bir kahvaltı yapıp, güzel zaman geçireceğiniz bir mekan. Ye-rim.

Tel: 0262 322 80 00

Adres: 28 Haziran, Başaran Cd. Cephanelik Mesire Alanı Tesisleri, 41060 İzmit/Kocaeli

Google haritalarda bakın.

  1. Çadır Kandıra Sofrası

çadır kandıra

Çadır Kandıra Sofrası’nda kahvaltı serpme kahvaltı şeklinde servis ediliyor. Yanında çaydanlıkla çay veriliyor. Kahvaltının hem sıcak hem de soğukları oldukça güzel ve yeterli. Çok güzel ve doyurucu bir kahvaltı için öneririm. Ambiyansı ve yeri çok güzel ve huzur verici. Aile ortamını sağlayan, nazik hoşgörülü çalışanları olan bir yer. Pazar kahvaltılarında sıcak bir ortam sağlıyor. Zengin kahvaltı içeriği var. Özellikle ara sıcakları harika.

Tel: 0262 332 11 11

Adres: Kandıra Yolu Üzeri 3. Km Çayırköy Mevkii, 41060 İzmit/Kocaeli

Google haritalarda bakın.

instagram.com/cadirkandirasofrasi1

  1. Kuzine Restaurant

kuzine restaurant

Kocaeli Bağçeşme ilerisinde üniversite yolunda oldukça otantik bir mekan. Kahvaltısı önce gözünüzü sonra midenizi dolduracak çeşitte ve fazlalıkta. Şömine yanında kahvaltı etmek için ideal bir restoran. Yazın da dışarıda kahvaltı etmek keyifli. Yemek çeşitleri de mevcut ve menüsü zengin bir mekan.

Tel: 0262 329 09 09

Adres: Kabaoğlu, Prof. Baki Komşuoğlu Blv. No:189, 41000 İzmit/Kocaeli

Google haritalarda bakın.

instagram.com/kuzine.restaurant

  1. Otantik Gurme

otantik gurme

Kaliteli şarküteri ürünlerini bulabileceğiniz nezih bir işletme. Ürün çeşitliliği oldukça fazla. Tüm ürünler özenle seçilmiş. Evinizin şarküteri ihtiyacı için İzmit’te tercih edilebilecek iyi bir yer. Kahvaltı etmek isterseniz de çok memnun kalacağınız bir mekan. Yumurta ve sandviç yemenizi mutlaka öneririm.

Adres: Körfez, Şht. Rafet Karacan Blv No:50, 41040 İzmit/Kocaeli

Google haritalarda bakın.

  1. Hoşgör Patisserie

hoşgör

Mekan gerçekten çok nezih. Burası yeni jenerasyon Pastane Cafe Restaurant konseptini birleştirmiş. Ulaşım ve lokasyon kolay, mekan gayet güzel dekorasyonu hoş. Ürün çeşitliliği geniş. Kahvaltısı kadar etleri de meşhur. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.

Tel: 0262 322 96 30

Adres: Alikahya Fatih, İnönü Cd. No:148 D:No:148, 41060 İzmit/Kocaeli

Google haritalarda bakın.

  1. Midpoint - Symbol AVM

midpoint

Midpoint'lerin bir standardı var ve bu mekan da o standardı bozmamış. Güzel servis, kibar çalışanlar, hijyene dikkat, her şey yeterince güzel. Tatlı ortamı var, Irish coffee'den tut İngiliz kahvaltısına kadar boş çeşitleri var.

Adres: Symbol, Kocaeli

Google haritalarda bakın.

instagram.com/midpointbistrocafe


Şunlara da göz atın;

  1. İstanbul'un en iyi balıkçıları
  2. İstanbul sushi mekanları
  3. Bodrum kahvaltı mekanları
  4. Ankara kahvaltı mekanları
  5. Eskişehir kahvaltı mekanları
Kategoriler
Lezzet Logo