Zeytinyağlı Biber Dolması Yapmanın 5 Püf Noktası

28 Kasım 2025, 12:48 tarihinde güncellendi.
Taze ve diri biberleri seçip içlerini iyice temizleyin; pirinç harcını fazla sulu yapmayın, baharat ve sebzelerle lezzetlendirin. Dolmaları tencereye dizip üzerine yeterli zeytinyağı ve su ekleyerek kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra dinlendirip servis yapın, böylece hem lezzeti oturur hem de şekli bozulmaz.
Zeytinyağlı Biber Dolması Yapmanın 5 Püf Noktası

Taze ve diri biberleri seçip içlerini iyice temizleyin. Pirinç harcını baharat ve sebzelerle lezzetlendirin, dolmaları çok sık doldurmayın. Üzerine zeytinyağı ve su ekleyip kısık ateşte pişirdikten sonra dinlendirip servis yapın.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo