Zeytinleri çekirdeklerinden ayırıp halka halka doğrayın, soğanı piyazlık, domates ve biberi küp doğrayın. Maydanoz ve dereotunu ince kıyın, hepsini bir kaba alın. Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve nar ekşisini karıştırıp üzerine dökün, sumak serpip servis edin.

- Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın, halka halka doğrayın.
- Soğanı ince piyazlık doğrayın, domates ve biberi küp küp doğrayın.
- Maydanoz ve dereotunu ince ince kıyın.

- Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve nar ekşisini küçük bir kapta çırpın.
- Tüm malzemeleri karıştırın, sosu ekleyin, üzerine sumak serpip servis edin.
Şunlara da göz atın:
- En İyi Piyaz Hangi Fasulyeden Yapılır?
- Soğan Piyazı Nasıl Yapılır?
- Çıtır Piyaz Nasıl Yapılır?
- Fasulye Piyazı Sosu Nasıl Yapılır?
- Piyaz İçin Fasulye Kaç Dakika Haşlanır?