Tam Kıvamında Kış Çorbası Yapmak İçin 4 Tüyo

28 Kasım 2025, 20:04 tarihinde güncellendi.
Kış çorbası için sebzeleri eşit boyda doğrayıp iyice pişirmek kıvamı dengeler. Suyu azar azar ekleyip, gerekirse nişasta veya unla kıvamı ayarlamak önemlidir. Püre haline getirip blender veya süzgeçten geçirmek ise çorbayı kremamsı ve tam kıvamlı yapar.
Tam Kıvamında Kış Çorbası Yapmak İçin 4 Tüyo

Sebzeleri iyice pişirerek çorbanın doğal kıvamını ortaya çıkarın. Çorbayı azar azar su ekleyerek pişirmek, sulanmamasını sağlar. Blender veya süzgeç kullanarak pürüzsüz ve kremamsı bir dokunuş elde edin.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo