Pizzayı Taş Fırından Çıkmış Gibi Yapmanın Sadece 4 Sırrı Var

28 Kasım 2025, 13:55 tarihinde güncellendi.
Pizzayı taş fırın lezzetinde yapmak için yüksek sıcaklıkta taş veya çelik taban kullanın. Hamuru uzun süre mayalandırarak hafif ve kabarık hale getirin. Az ve kaliteli malzemeyle, doğru pişirme tekniğini uygulayın.
Pizzayı Taş Fırından Çıkmış Gibi Yapmanın Sadece 4 Sırrı Var

Pizzanın altının çıtır olması için fırını en yüksek sıcaklığa ısıtın ve hamuru taşın üzerine yerleştirin. İnce hamur ve taze malzemelerle taş fırın tadını evde yakalayabilirsiniz. Fazla malzeme kullanmaktan kaçının, basit ve dengeli lezzet her zaman daha iyidir.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo