ANASAYFA LEZZETLİ HABERLER TARİF LİSTELERİ KUZU ETLİ TARİFLER: 5 FARKLI TARİF

KUZU ETLİ TARİFLER: 5 FARKLI TARİF

Ziyafet sofralarının vazgeçilmezi kuzu etinin tam zamanı. İster çorbasını yapın, isterseniz söğüş olarak tüketin. Çöp şiş veya pide halinin yanı sıra en klasiğinden kuzu kol tandır tarifimiz de mevcut. Tariflerin sahibi ise Six Senses Mansions Kocataş İstanbul’un Şefi Özgür Üstün. Afiyet olsun.
Kuzu etli 5 tarif


ŞEF ÖZGÜR ÜSTÜN


Aşçılar diyarı Bolu doğumlu Özgün Üstün, ulusal ve uluslararası pek çok otel zincirinin restoranlarında şef olarak görev aldı. Türk ve Fransız mutfağını harmanlayarak kendine has bir lezzet ustası olan Üstün, Mart 2020’den bu yana Six Senses Kocataş Mansions İstanbul’un mutfağını yönetiyor.


Kuzu çöp şiş



Kuzu uykuluklu pide



Kuzu ciğeri-Kelle söğüş tarifi



Terbiyeli kuzu eti çorbası