Evde Nektarin Suyu Yapmak İçin 3 Tüyo

28 Kasım 2025, 13:28 tarihinde güncellendi.
Nektarinleri iyice olgunlaştırarak daha tatlı ve aromatik bir meyve suyu elde edebilirsiniz. Kabuklarını bırakmak suyu daha lifli yaparken, soymak daha pürüzsüz bir içim sağlar. Blendledikten sonra biraz soğuk su veya buz eklemek, suyu ferah ve içimi kolay hale getirir.
Evde Nektarin Suyu Yapmak İçin 3 Tüyo

Nektarinleri küçük parçalar halinde doğramak blendlemeyi kolaylaştırır. Birkaç damla limon suyu eklemek, tadı daha canlı ve dengeli yapar. Hazırladıktan hemen sonra içmek, tazeliğini ve vitaminlerini korumanın en iyi yoludur.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo