Arnavut ciğeri tarifi daha çok ciğerin kendine has lezzetini ön plana çıkarır. Domates eklemek yemeğin klasik tadını farklılaştırabilir. Küçük miktarlarda yan malzeme olarak kullanmak mümkündür.

- Geleneksel Arnavut ciğerinde domates kullanılmaz; tarif sade tutulur.
- Ana malzemeler genellikle kuzu ciğeri, un, soğan ve maydanozdur.

- Domates, yemeğin özgün tadını ve kıvamını değiştirebilir.
- İsteğe bağlı olarak, yanına süs veya garnitür olarak az miktarda domates eklenebilir ama tarife dahil edilmez.
Şunlara da göz atın:
- Arnavut Ciğerine Kekik Atılır Mı?
- Arnavut Ciğeri Neden Acı Olur?
- Arnavut Ciğerine Soğan Konur Mu?
- Arnavut Ciğeri Yanına Ne Yakışır?