Airfryer’da Patates Kızartmanın 5 Altın Püf Noktası

28 Kasım 2025, 13:20 tarihinde güncellendi.
Airfryer, mutfakta hem sağlıklı hem de pratik bir kızartma alternatifi sunar. Ancak doğru yöntemler uygulanmazsa, patatesler ya çok yumuşak kalır ya da içi çiğ, dışı yanık olur. İşte airfryer’da patates kızartmasının 5 altın püf noktası...
Airfryer’da Patates Kızartmanın 5 Altın Püf Noktası

Patates kızartması, neredeyse herkesin sevdiği klasik bir lezzettir. Ancak klasik yağda kızartmanın sağlıksız yönleri, birçok kişinin bu lezzetten uzak durmasına neden olabiliyor. Airfryer, çok daha az yağ kullanarak patateslerin dışını çıtır, içini ise yumuşacık yapmayı mümkün kılıyor.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo