Ağlayan pastaya süt, pandispanya ılındıktan ve delikler açıldıktan sonra dökülür. Sütü yavaşça her tarafa eşit dağıtmak önemlidir. Daha sonra pasta buzdolabında sütü çekmesi için bekletilir.

- Pandispanya fırından çıktıktan sonra ilk sıcağını atması için kısa süre bekletilir.
- Ilık hale gelince kürdanla üzerine delikler açılır.
- Hazırlanan soğuk süt (isteğe bağlı şekerle tatlandırılabilir) yavaşça üzerine dökülür.

- Sütün her yerine eşit dağılması için kepçe ya da kaşıkla azar azar eklenir.
- Sütü çekmesi için buzdolabında dinlendirilir, ardından krema ve çikolata sosu eklenir.
Şunlara da göz atın:
- Ağlayan Pasta Kakaosuz Olur Mu?
- Ağlayan Pastanın Yanına Ne Gider?
- Ağlayan Pastada Kabartma Tozu Yerine Ne Kullanılabilir?
- Bir Borcamdan Kaç Dilim Ağlayan Pasta Çıkar?
- Ağlayan Pastaya Kakao Yerine Ne Konur?