Adana Kebap Şişi Nasıl Olmalı?

28 Kasım 2025, 16:07 tarihinde güncellendi.
Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan Adana kebap, özel şişlere geçirilerek pişirilir. Bu şişler hem ev tipi, hem de restoranlara uygun olması için farklı boyutlarda olabilir.
Adana Kebap Şişi Nasıl Olmalı?

Adana kebap şişi, kebabın şişte tutması ve doğru pişmesi için en kritik unsurlardan biridir. Ustalar, kullanılan şişin kebabın kaderini belirlediğini söyler. Çünkü yanlış şiş seçilirse, kebap şişe yapışmaz, pişerken parçalanır ya da düşer.

Adana kebabın şişten düşmemesi için ne yapılır, Adana kebabın içine ne konur ve Adana kebabın püf noktalarına da göz atın.

Adana Kebap Şişi Nasıl Olmalı?

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo