Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15789 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1457 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7483 Tarif
Salata ve Meze
1557 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10718 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Humus
Limonlu Cheesecake
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Altın Nektarin
Altın Nektarin
18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Muhallebili Milföy Tarifi
Fit Mozaik Pasta Tarifi
Latte Pasta Tarifi
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Üzümlü Kurabiye Tarifi
Turşuyu Ne Sertleştirir?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
Atom Mezesi Yapmak İçin 5 Tüyo
Un Helvası Yapmanın Püf Noktaları
Şef Hazer Amani Kimdir?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Altın Nektarin için
Malzemeler
2.5 su bardağı portakal suyu
3 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı doğranmış taze zencefil
1 yemek kaşığı bal
2 şeftali
Altın Nektarin
Nasıl Yapılır
Sağlık ve lezzeti bir arada içip, kışa enerji depolayın. Malzemelerin hepsini mutfak robotunda 3 dakika karıştırın ve bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Kahvaltılık Tarifler
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.