Levrek Izgara
Mahmut Cayli
26 Tarif       9 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Balıksız yapamayanlar için harika bir tarif 👨🏻‍🍳

Levrek Izgara Tarifi İçin

Malzemeler

Levrek Izgara

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levreği bıçak yardımıyla fileto haline getirelim. Tavada kızartıp üzerine tuz ve pul biber dökerek zeytinyağında iyice kızartalım.
  2. Püre için haşlanmış patatesleri ezelim. Daha sonra tereyağı, tuz, biber ve kremayı ekleyelim. İyice karıştıralım.
  3. Sebzeleri küçük küçük doğrayalım ve hepsini zeytinyağı koyulmuş büyük bir tavada 1-2 tur çevirelim. Ardından su ekleyerek haşlayalım.
  4. Haşlanan sebzelere mısır nişastası ekleyelim. Hafif bağlanmaya başlayınca oyster sosu da ilave edelim.
  5. Servis şeklini isteğinize göre resimdeki gibi ya da ayrı bir şekilde yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Sizden Lezzetler Balık Yemekleri Sizden Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik