Kavanozda Vezir Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Deniz Orhun’dan mutlaka denemeniz gereken şahane bir çorba tarifi ile karşınızdayız. Kuru fasulye, pastırma ve tavuk göğsü ile hazırlanan vezir çorbası tarifi için detaylara geçebiliriz.

Süt çorbası ve darı çorbası tarifine de göz atabilirsiniz.

Kavanozda Vezir Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Kavanozda Vezir Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Domates ve salçayı mutfak robotundan geçirin.
  2. Bir tencerede soğan ile sarımsağı tereyağ ve sıvı yağ karışımında kavurmaya başlayın. Daha sonra közlenmiş kırmızı biberi ekleyin.
  3. Bu arada tavuk parçalarını bir tavaya alarak kekik, tuz ve karabiber ilave ettikten sonra hafifçe kavurun ve haşlanmış fasulye, domates karışımı ile birlikte tencereye ekleyin.
  4. Tavuk suyu ilavesinden sonra pastırmaları da ekleyin ve kaynamaya bırakın.

Tarif Kategorileri

Çorba Tarifleri Akşam Yemeği Etli Çorba Tarifleri Domatesli Tarifler

Benzer Tarifler

Brokoli ve pirinçli yoğurt çorbası
Mercimekli mantar çorbası
Pancarlı Mantı Çorbası
Bal Kabağı Çorbası
Hokkaido
Pancar Sulu ve Mor Havuçlu Çorba