Özenle temizlenmiş taze enginarların zeytinyağı, limon ve baharatlarla birleştiği hafif ve lezzetli yemek, yaz ve ilkbahar sofralarının vazgeçilmezidir. Hem meze hem de ana yemek yanında servis edilebilen bu özel lezzeti denemek isteyenler için zeytinyağlı enginar tarifi, adım adım hazırlanışıyla sofralara zarif bir tat katar. İnce detayları ve aromasıyla öne çıkan zeytinyağlı enginar tarifi, sağlıklı ve hafif yemek arayanlar için ideal bir seçenektir. Peki; zeytinyağlı enginar nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Zeytinyağlı Enginar Kalbi tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon zeytinyağlı enginar kaç kaloridir?
Bir porsiyon zeytinyağlı enginar 220 kaloridir.
Enginar Alternatif sebzeler:
Pirinç / Dolgu Eğer enginar içini doldurmak isterseniz:
Sebzeler Klasik tarifte havuç ve bezelye kullanılır. Alternatifler:
Baharat ve Aroma
Zeytinyağı