Çıtır Çanakta Ispanak Püresi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

'Kadayıf çanağında ıspanak püresi nasıl yapılır?' diye merak edenleri böyle alalım. Sevgili Elif Edes sizler için tel kadayıf ve ıspanaklı pratik bir tarif hazırladı. Şık görünümü ve lezzetiyle davet sofralarının vazgeçilmezi olacak çıtır çanakta ıspanak püresi tarifi için kolları sıvayalım ve malzemelere geçelim.

Klasik ıspanak püresi tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Çıtır Çanakta Ispanak Püresi Tarifi İçin

Malzemeler

Çıtır Çanakta Ispanak Püresi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tel kadayıfa çanak şekli vererek tepsiye alın ve önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında yaklaşık 10 dakika renk alana kadar kızartın.
  2. Soğan ile yıkanmış ıspanağı bir tavaya alarak 5-10 dakika kavurun ve tuz, biber, muskat rendesi ile sarımsağı ilave ederek robottan geçirin. Son olarak kremayı ilave edin.
  3. Hazırladığınız ıspanak püresini çıtır kadayıf çanağına koyun ve parmesan serperek önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında üzeri kızarana kadar pişirin. 

Tarif Kategorileri

Ispanaklı Tarifler Davet Yemekleri Sebze Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri

Benzer Tarifler

Pritnisa
Airfryer'da Sebze Şiş
Peynirli Sultani Bezelye
Labne Peynirli Bebek Patlıcan
Bobotie
Airfryer'da közlenmiş patlıcan