Pancar Borani tarifi, hem görselliği hem de lezzeti ile sofralarınızı renklendirecek, sağlıklı ve hafif bir meze seçeneği arayanlar için ideal bir alternatif sunuyor. Yoğurdun kremamsı dokusu ile pancarın doğal tatlılığı bir araya gelerek hem ana yemeklerin yanında hem de tek başına servis edilebilecek eşsiz bir lezzet yaratıyor. Bu Pancar Borani tarifi, misafir sofralarından günlük öğünlere kadar her ortamda kolayca hazırlanabilir ve üzerinde gezdirilen kırmızı biber sosu ve ceviz ile hem göz hem damak zevkine hitap ediyor. Peki; pancar borani nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Pancarlı Kuru Cacık tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon pancar borani 150 kaloridir.
Sos İçin:
Pancar:
Soğan:
Sarımsak:
Yoğurt / Süzme Yoğurt:
Zeytinyağı:
Ceviz:
Tatlı Kırmızı Biber: