Bresaola & Ekşi Maya Ekmek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bresaola & Ekşi Maya Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Bresaola & Ekşi Maya Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kolay hazırlayabileceğiniz Bresaola & ekşi maya ekmek tarifimiz için malzemeleriniz hazırsa başlayabilirsiniz.

  1. Kaynayan suya sirke ve tuz ekleyin, karıştırarak bir akım yaratın ve içine yumurtayı kırın. 4 dakika pişen yumurtayı bir kevgir yardımıyla kağıt havlunun üzerine alın. Ekşi maya ekmeği üzerine hafif tereyağı sürerek fırında kızartın.
  2. 1 adet avokadoyu lime suyu ve tuz ile püre haline getirin. Chilli biberini ince dilimler halinde kesin. Ardından ekmeğin üzerine yan yana gelecek şekilde avokado püre, poşe yumurta ve bresaola dilimlerini dizin. Üzerine dilimlenmiş chilli biberini ve kişniş yapraklarını atıp, zeytinyağı ile tatlandırarak servis yapın.

Pratik kuzukulağı soslu bresaola tarifi için tıklayın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler Akşam Yemeği Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma