Yeni Yıl Cupcakeleri
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yeni Yıl Cupcakeleri Tarifi İçin

Malzemeler

Keki için

Frosting için

Yeni Yıl Cupcakeleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve toz şekeri geniş bir kaba alın. Mikserin orta hızında krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtayı ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpın. Karışım homojen bir kıvam aldığında sırasıyla tuz, un ve kabartma tozunu ilave edin ve mikserin hızını düşürerek çırpmaya devam edin. Süt ve vanilya aromasını ilave edip mikserin hızını tekrar yükseltin ve çırpmaya devam edin. Kakao ve gıda boyasını ilave edip  karıştırın. Karışımı cupcake kalıplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 10-15 dakika pişirin. 
  2. Tereyağı ve beyaz krem peyniri geniş bir kaseye alın. Bir mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Vanilya esansı ve elediğiniz pudra şekerini ilave edip 5 dakika daha çırpın. Frostinginizi üç eşit parçaya ayırın. Bir tanesini beyaz bırakın, birine yeşil diğerine kırmızı gıda boyası ilave edip karıştırın ve buzdolabında 15-20 dakika bekletin. 
  3. Pişen cupcakeleri fırından alıp oda sıcaklığına geldiğinde hazırlayıp krema torbasına doldurduğunuz renkli frostinglerle ve şekerlemelerle süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Kek Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Çay Saati Tarifleri Peynirli Tarifler Kek Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları