Otlu Hindi Eti Dolması
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Hindi Eti Dolması Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Sos için

Otlu Hindi Eti Dolması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindi göğüs etini tezgaha alın. Uzunlamasına ikiye kesin. Et dövücüsü ile biraz inceltin. Üzerine tuz, karabiber ve kekik serpin. Uzun kenarına taze kaşar peyniri dilimleri ile jambon dilimlerini yerleştirin. Közlenmiş kırmızıbiberi de ekleyip sarın. Zeytinyağı, sarımsak, ince doğradığınız kekik ve biberiyeyi ekleyip karıştırın. Hazırladığınız dolmaların üzerine sosu döküp yayın. Fırın poşetine dolmayı, defne yaprağını ve limon dilimlerini yerleştirin ağzını sıkıca kapatın. Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Hardal sosu için gereklimalzemeleri bir kapta karıştırın. Pişen hindi dolmaları dilimleyip servis tabağına alın. Hardal sosu ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hindi Yemekleri Davet Yemekleri Et Tarifleri Yılbaşı Yemekleri Sarma ve Dolma Tarifleri Fırın Yemekleri Dolma Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları