Meyve Jöleli Cheesecake
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişne, frambuaz, frenk üzümü, böğürtlen gibi aromatik meyvelerle hazırlanan cheesecake sofraların favorisi olacak. Hazırsanız, meyve jöleli cheesecake nasıl yapılır birlikte görelim.
Meyve Jöleli Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Meyve Jöleli Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Jelatini küçük bir kaseye alın ve üzerine 2 yemek kaşığı su serpiştirin. Labne peyniri, vanilya ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
  2. Kremadan yarım çay bardağı ayırıp gerisini katılaşıncaya kadar çırpın ve labne peynirli karışıma ekleyin. Ayırdığınız kremayı bir cezvede ısıtın.
  3. Jelatini ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve kremaya ekleyin. Pasta tabanını 20 cm’lik pasta çemberi ile kesip içine yerleştirin.
  4. Üzerine cheesecake karışımını doldurun ve 1 saat derin dondurucuda bekletin. Jöleyi tarifine göre hazırlayıp bekletin.
  5. Meyveleri cheesecake’in üzerine dizin. Jöleyi üzerine döküp derin dondurucuda donuncaya kadar bekletin. Dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Daha detaylı bilgi için cheesecake nasıl yapılır sayfamızı ziyaret edebilir, en lezzetli cheesecake tariflerimize ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart
Balkabaklı Mini Tart
Armutlu cevizli cheesecake tart
Cevizli şekerlemeli çikolatalı tart