Pırasalı Ve Etli Poğaça
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pırasalı Ve Etli Poğaça Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Üzeri için

Pırasalı Ve Etli Poğaça

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamuru için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurun. Streç filme sarıp 1 saat mayalanmaya bırakın.
  2. İç harcı için pırasayı ince dilimleyip zeytinyağında soteleyin. Dana etini ilave edip kavurun. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde açın. İçine hazırladığınız harçtan paylaştırıp üzerini kapatın.
  4. Kenarlarını iyice yapıştırıp yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu ve kırmızı pul biber serperek 170 derece fırında pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Farklı Et Yemekleri Poğaça Tarifleri Çay Saati Tarifleri Pırasalı Tarifler

Benzer Tarifler

Haşhaşlı Poğaça
Sütsüz Poğaça
Diyabetik Poğaça
Kruvasan poğaça
Türk poğaçası
Sirkeli Poğaça