Sıcacık ve nefis kokusuyla sofraların vazgeçilmezi olan sucuklu kaşarlı pide, hem kahvaltı sofralarında hem de akşam yemeklerinin yanında lezzetli bir alternatif sunar. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz sucuklu kaşarlı pide tarifi, hamurun mayalanmasından iç malzemenin yerleştirilmesine kadar tüm püf noktalarıyla kusursuz bir sonuç verir. İster dilimleyerek servis edin, ister yanına ayran veya taze yeşillikler ekleyerek sunun, bu tarifi deneyen herkesin favorisi olacak. Sıcacık pidelerin üzerine tereyağı sürerek ya da fırından çıkınca kaşarın biraz daha erimesini sağlayarak lezzeti artırabilirsiniz; böylece klasik sucuklu kaşarlı pide tarifi, sofralarınıza ayrı bir keyif katar. Peki; sucuklu kaşarlı pide nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Kavurmalı Kaşarlı Pide tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon sucuklu kaşarlı pide 450 kaloridir.
İç Harç İçin:
Üzeri İçin:
Un:
Sıvı:
Yağ:
Sucuk yerine:
Kaşar yerine:
Ek malzeme fikirleri:
Üzeri İçin Alternatifler