Şeftalili Fransız Tostu
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şeftalili Fransız Tostu Tarifi İçin

Malzemeler

Şeftalili Fransız Tostu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağından 1 yemek kaşığı ayırıp kalanını tavada eritin. Esmer şekeri ekleyip 30 saniye kadar karıştırın.
  2. Küp doğranmış şeftalileri ilave edin ve orta ateşte 2-3 dakika pişirin. 2 yemek kaşığı krema ekleyin ve 2 dakika karıştırın.
  3. Karışımı bir kaseye aktarın. Yumurtaları başka bir kaba kırın. Tarçın ekleyip çırpın. 4 dilim ekmeğin üzerine kenarlarda boşluk bırakarak şeftali karışımını paylaştırın.
  4. Kalan ekmekleri üzerine kapatın. Her bir sandvici yumurtaya batırın ve her bir yüzünü 1-2 dakika içinde bekletin. Ayırdığınız tereyağını geniş bir tavada eritin.
  5. Ekmekleri her iki yüzü kızarıncaya kadar pişirin. Sandviçleri ortadan ikiye kesin ve üzerine pudra şeker serpiştirin. Çırpılmış krema ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fransız Mutfağı Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Patates Mantısı
Koza Mantı
Azerbaycan mantısı
Avunya Mantısı
Şeker mantı
Kıymalı kabak mantısı