Kıymalı Kabak Mantısı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak'tan diyabet hastalarına özel kıyma ve kabaklı mantı tarifi..

Kıymalı Kabak Mantısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kıymalı Kabak Mantısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kabağı soymadan halka şeklinde doğrayın. Kapya biberi de halka şeklinde doğrayın.
  2. Kabağı ve biberi zeytinyağında soteleyin, biraz tuz ekleyin. Servis tabağına alın.
  3. Kıyma ve soğanı yağsız bir şekilde kavurun. Tuz ekleyip kabağın üstüne gezdirin.
  4. Hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu da koyup afiyetle yiyin.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Mantı Tarifleri Kabaklı Tarifler Farklı Et Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Mantısı
Koza Mantı
Azerbaycan mantısı
Avunya Mantısı
Şeker mantı
Yanık mantı