Hindistan Cevizli Ve Fındıklı Un Kurabiyesi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindistan Cevizli Ve Fındıklı Un Kurabiyesi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Hindistan Cevizli Ve Fındıklı Un Kurabiyesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı, pudra şekerinin yarısı ve vanilya esansını bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Ayrı bir karıştırma kabında un, Hindistan cevizi, toz fındık ve bir tutam kadar tuzu harmanlayıp tereyağlı karışıma ilave edin. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Hamuru streç filme sarıp buzdolabında bir saat dinlendirin.
  2. Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp elinizle yuvarlayın. Ortalarına baş parmağınızla bastırıp çukurlaştırın. Kurabiyeleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 9-10 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Atıştırmalık Tarifler Kuruyemişli Tarifler Tatlı Kurabiye Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kurabiye Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye