Ispanaklı Ve Peynirli Kiş
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sofralarınızı renklendirecek ıspanaklı ve peynirli kiş nasıl yapılır? Evde kolayca hazırlayabileceğiniz ıspanaklı ve peynirli kiş tüm misafirlerin gözdesi olacak.

Ispanaklı Ve Peynirli Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamuru için

Ispanaklı Ve Peynirli Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Ispanakları ince doğrayıp ekleyin ve suyunu çekinceye kadar pişirin.
  2. Tuz, karabiber, pul biber ekleyip soğumaya bırakın. Peyniri ufalayarak ıspanağa ekleyip karıştırın. Hamur için malzemeleri geniş bir kapta yoğurun.
  3. Kelepçeli kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serin. Hamuru hafif unlanmış zeminde merdane ile açıp kalıbın içine kenarları yüksek olacak şekilde yerleştirin.
  4. Ispanak harcını hamurun üzerine yayıp kenarlarını üzerine doğru kıvırın. 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın. Afiyet olsun.

Farklı bir versiyonu olan sebzeli kiş tarifine de mutlaka göz atın.

Tarif Kategorileri

Ispanaklı Tarifler Hamur İşi Tarifleri Peynirli Tarifler Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Kiş Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Dağ Mantarlı Kiş
Semizotlu kiş
Börülceli ve sebzeli kiş
Kahvaltılık kiş
Peynirli mini kiş
Kuşkonmazlı keçi peynirli kiş