Tavuk Etli Börek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için

Tavuk Etli Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk etlerini yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyerek parçalara ayırın.
  2. İnce doğradığınız biber ve soğanı zeytinyağında soteleyin.
  3. Tavuk etlerini ekleyip birkaç dakika pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  4. Yufkaları tezgaha serip her birinden 6 üçgen elde edecek şekilde kesin.
  5. Geniş kısımlarına tavuklu harçtan yerleştirip geniş rulo şeklinde sarın.
  6. Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirip servis edin.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kızartma Tarifleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek