Kıymalı Ve Antep Fıstıklı Milföy Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kıymalı Ve Antep Fıstıklı Milföy Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Üzeri için

Kıymalı Ve Antep Fıstıklı Milföy Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını tavada eritin. Yemeklik doğradığınız soğanı ilave edip kavurun. Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Ocaktan almaya yakın Antep fıstıklarını ilave edip karıştırın. Soğumaya bırakın. Milföy hamurlarını buzdolabından çıkarıp hafifçe yumuşamalarını bekleyin. Hazırladığınız harçtan milföy hamurlarının içine paylaştırıp kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp haşhaş tohumu serpin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Milföylü Tarifler Kuruyemişli Tarifler Börek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek