Murtuğa
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 27 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Murtuğa Tarifi İçin

Malzemeler

Murtuğa

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını tavaya alarak eritin. Unu ilave edip rengi hafif değişinceye kadar kavurun. Tuzu ilave edin.
  2. Yumurtayı bir kaseye kırıp hafif çırptıktan sonra tavaya ekleyin. Hızlıca karıştırın ve ocaktan alarak sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

MasterChef Tarifleri Meze Tarifleri Doğu Anadolu Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Fırında Tavuk Ciğer Tarifi
Fırın Poşetinde Tavuk Tarifi
Beşamelli Sebzeli Tavuk Tarifi
Soslu Tavuk Külbastı Tarifi
Teriyaki Soslu Tavuk Dürüm
Ballı Tavuk Pirzola Tarifi