SİTEDE GÖR
Ad
Anasayfa
Tarifler
Tavuk Yemekleri
Murtuğa
Murtuğa
Güncelleme tarihi:
12 Nisan 2025
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
27 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Murtuğa Tarifi İçin
Malzemeler
50 gr tereyağı
1 çay bardağı un
1 yumurta
1 tutam tuz
Murtuğa
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Tereyağını tavaya alarak eritin. Unu ilave edip rengi hafif değişinceye kadar kavurun. Tuzu ilave edin.
Yumurtayı bir kaseye kırıp hafif çırptıktan sonra tavaya ekleyin. Hızlıca karıştırın ve ocaktan alarak sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
MasterChef Tarifleri
Meze Tarifleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Teriyaki Soslu Tavuk Kanat
Nar Soslu Tavuk Kanat Tarifi
Tavuk Kavurma
Air fryer'da Fajita
Sarımsaklı Ballı Çıtır Tavuk
Tavuklu Mantarlı Güveç