Cipsli Çıtır Tavuk
Cipsli çıtır tavuk
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cipsli Çıtır Tavuk Tarifi İçin

Malzemeler

Cipsli Çıtır Tavuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krema, rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, ufalanmış mısır cipsi, tuz ve baharatları bir kasede harmanlayın. Jülyen doğradığınız tavuk göğüs etlerini bu harca bulayın.
  2. Tavuk etlerinizi iri kırılmış mısır cipsi ile kaplayarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Ara sıcak olarak sunabileceğiniz fırında çıtır tavuk tarifini notlarınıza eklemeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Tavuk Yemekleri Fırın Yemekleri Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Teriyaki Soslu Tavuk Kanat
Nar Soslu Tavuk Kanat Tarifi
Tavuk Kavurma
Air fryer'da Fajita
Sarımsaklı Ballı Çıtır Tavuk
Tavuklu Mantarlı Güveç