Çin Usulü Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çin Usulü Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Çin Usulü Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Börülceleri kaynayan suya atarak 5 dakika haşlayın. Sıcak sudan çıkarıp buzlu soğuk suya atarak soğumaya bırakın.
  2. Tavuk etlerini küp şeklinde doğrayın ve yüksek ateşte zeytinyağı ile soteleyin.
  3. Sarımsakların kabuklarını soyup bütün olarak ekleyip 2 dakika daha soteleyin.
  4. Parçalara ayrılmış brokoli, verev doğradığınız taze soğanlar, börülce, küp doğradığınız biberler ve tavuk suyunu ekleyip soteleyin.
  5. Soya sosunu ilave edip karıştırın. Servis tabağına alarak sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Et Tarifleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri Çin Mutfağı

Benzer Tarifler

Fırında Tavuk Ciğer Tarifi
Fırın Poşetinde Tavuk Tarifi
Beşamelli Sebzeli Tavuk Tarifi
Soslu Tavuk Külbastı Tarifi
Teriyaki Soslu Tavuk Dürüm
Ballı Tavuk Pirzola Tarifi