Üç Biberli Et
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Üç Biberli Et Tarifi İçin

Malzemeler

Üç Biberli Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Antrikotu veya bonfileyi jülyen doğrayın. Tereyağı ve ayçiçek yağını tavada ısıtın.
  2. Etleri ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin.
  3. Etler piştikten sonra yarım ay şeklinde doğradığınız soğan ve sarımsakları ekleyip 2-3 dakika daha soteleyin.
  4. Soğanlar hafif yumuşayınca biberleri ekleyin. Biberler yumuşadıktan sonra ince dilimlediğiniz mantarı ekleyip soteleyin.
  5. Son olarak tuz ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. Üzerine biberiye serpip sıcak servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Mantarlı Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı