Soslu Bonfile
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Soslu Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Soslu Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bonfileyi bir tepsiye alın. Üzerine soya sosunu sürüp 2 saat bekletin. Zeytinyağını büyük bir tencereye alıp ısıtın. Bonfileyi ekleyip çevirerek kızartın. Üzerine karabiber serpin. Bonfileyi içine yağlı kağıt konmuş fırın tepsisine alıp 175 derece fırında 40 dakika pişirin. Sos için tereyağını tencerede eritin. Kıyılmış sarımsağı ekleyip kısık ateşte kavurun. Sirkeyi ekleyip karıştırın. Hardal, krema ve 1 su bardağı su ekleyip 8 dakika pişirin. Tuzla tatlandırın. Bonfileyi dilimlere kesip yanında sosuyla birlikte servis yapın.

Fransız mutfağının eşsiz lezzeti olan cafe de paris soslu bonfile tarifine de göz atın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Et Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı