Milföy Hamuruna Sarılmış Mantarlı Bonfile
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Milföy Hamuruna Sarılmış Mantarlı Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Milföy Hamuruna Sarılmış Mantarlı Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bonfileyi tuz ve karabiber ile ovun. Geniş bir tavada her tarafını eşit şekilde kızartıp bekletin.
  2. Bonfileyi kızarttığınız tavada yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları soteleyin. Gelişi güzel doğranmış mantarları ilave edip soteleyin.
  3. Taze kekik, tuz ve karabiber ilave edip mutfak robotunda çekin. Oda ısısında çözülenmilföy hamurlarının üç tanesini hafifçe üst üste gelecek şekilde yanyana dizin.
  4. Merdaneyle üzerlerinden geçerek hamurları birleştirin. Bonfilenin her tarafına hardal sürün. Üzerini robotta çektiğiniz mantar ile kaplayın.
  5. Diğer milföy hamurlarını yan yana dizip yapıştırın. Etin üzerine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Servis yapın.

Ev yapımı milföy hamuruna buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri Fırın Yemekleri Milföylü Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı