Mantar Soslu Biftek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantar Soslu Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Mantar Soslu Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Etleri yapışmaz yüzeyli tavaya yerleştirin. Üzerlerine tereyağı parçaları yerleştirip yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
  2. Ateşi artırarak önlü arkalı kızartın. Kapağını kapatarak bekletin. Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  3. Mantarları ekleyip soteleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırdıktan sonra kremayı ilave edip yüksek ateşte 1-2 dakika pişirin.
  4. Etleri servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine mantar karışımını sosuyla gezdirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği MasterChef Tarifleri Mantarlı Tarifler Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri Bayram Yemekleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı