Limonlu Zencefil Soslu Antrikot
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Ortalama 45 dakika da hazırlayabileceğiniz limonlu ve zencefil soslu antrikot nasıl yapılır sorusu için tarife başlayabiliriz.

Limonlu Zencefil Soslu Antrikot Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Limonlu zencefil sos için

Limonlu Zencefil Soslu Antrikot

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Riviera zeytinyağını tavada ısıtın. Antrikotları tavaya alın. Üzerine tuz ve taze çekilmiş karabiber serpin. İki tarafını da ikişer dakika pişirin.
  2. Sos için, bir tavaya ince kıyılmış sarımsak, limon suyu, soya sosu, toz zencefil, taze zencefil, et suyu, beyaz şarap, toz şeker, mısır nişastası, tuz ve karabiberi alın.
  3. Orta dereceli ateşte sos koyulaşıncaya kadar kaynatın. Sosu antrikotların üzerine gezdirin.
  4. Taze kekik dallarıyla süsleyip közlenmiş renkli biberler eşliğinde servis yapın. Afiyet olsun.

Farklı bir sos denemek için, domates soslu antrikot tarifine göz atın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sos Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı