Ispanak Soteli Kuzu Fileto
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanak Soteli Kuzu Fileto Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Patates püresi için

Ispanak sote için

Ispanak Soteli Kuzu Fileto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kuzu filetoları zeytinyağı, tuz ve kekikle marine edin. Geniş bir tavada iki tarafını da pişirin.
  2. Et suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Etin suyu az gelirse bir miktar ekleyin.
  3. Patatesleri dörde bölün. Bir tencerede tuzlu suyla haşlayıp ocaktan alın. Ilınınca kabuklarını soyun ve bir tabakta çatalla ezin.
  4. Tereyağı ve sütü ekleyip sos tenceresinde karıştırarak sos kıvamına getirin ve ocaktan alın.
  5. Bir tavada zeytinyağını ısıtın. Ispanakları iyice yıkayıp doğrayın ve tavada bir iki kere karıştırıp kavurun.
  6. Ispanak, patates püresi ve kuzu etini dilediğiniz gibi tabağa yerleştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Ispanaklı Tarifler Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı