Havuç Musakka
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Havuç Musakka Tarifi İçin

Malzemeler

Havuç Musakka

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları temizleyip yuvarlak dilimler şeklinde doğrayın. Zeytinyağında kızartın. Soğanın kabuklarını soyup kıyın.
  2. Kıymayı tavaya alıp kendi yağında kavurmaya başlayın. Soğanı ekleyip kavurmaya devam edin.
  3. Tencereye bir sıra kıymalı harç ve bir sıra havuç dilimleri şeklinde malzemeyi dizin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
  4. Üzerine et suyunu gezdirip tencerenin kapağını kapatın. Yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Yemeği servis tabağına ters çevirip aktarın. Sıcak servis yapın.

 Nefis patlıcan musakka tarifine de göz atın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kızartma Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı