Eli Böğründe
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kahramanmaraş yöresi ile özdeşleşen eli böğründe, bir kebap çeşididir. İsteğe göre kuzu veya dana eti ile hazırlanabilir. Eli böğründe yemeği, patates, arpacık soğan, közlenmiş domates ve salçalı sos ile birlikte sunulur. Özellikle bayram ve kalabalık sofraların vazgeçilmezidir. Peki, Maraş usulü eli böğründe nasıl yapılır? Listedeki malzemeler hazırsa, eli böğründe tarifi için detaylara geçebiliriz.

Alternatif olarak zade kebabı, cağ kebabı ve tavuklu sultan kebabı tarifine de göz atın.

Eli Böğründe Tarifi İçin

Malzemeler

Eli Böğründe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tarif Kategorileri

Kebap Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Akşam Yemeği Video Tarifler Yöresel Tarifler Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı