Beşamel Soslu Ve Kıymalı Krep Ruloları
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beşamel Soslu Ve Kıymalı Krep Ruloları Tarifi İçin

Malzemeler

Krep için

İç harcı için

Üzeri için

Beşamel Soslu Ve Kıymalı Krep Ruloları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krep için yumurtalar, tuz, ayçiçek yağı ve sütü çırpın. Unu da ekleyerek iyice çırpın.
  2. Yapışmaz yüzeyli tavayı hafif yağladıktan sonra karışımdan 1 kepçe kadar dökerek yayın ve önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin.
  3. Hamur bitinceye kadar işlemi tekrarlayın. Soğanı küp şeklinde doğrayıp kıymaya ekleyin. Zeytinyağı ilave ederek orta ateşte kavurun.
  4. Tuz, karabiber, kimyon, pul biber ekleyip karıştırın. Kıyma harcını kreplerin içlerine paylaştırın ve rulo şeklinde sarın.
  5. Fırın kabını hafif yağladıktan sonra krep rulolarını yan yana dizin. Beşamel sosu kreplerin üzerine gezdirin.
  6. Rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Çay saatlerinde ve kahvaltılarda sunabileceğiniz kıymalı krep tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Fırın Yemekleri Sos Tarifleri Et Tarifleri Yumurtalı Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı