Maydanozlu Marine Soslu Hindi Eti
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Maydanozlu Marine Soslu Hindi Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Marine için

Maydanozlu Marine Soslu Hindi Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hindi eti, yağ ve kolesterol değeri düşük bir besindir. Kalp hastalıkları riskini düşürmesiyle bilinen bu besin, özellikle yılbaşı sofralarının vazgeçilmezidir.
  2. Kalori değeri düşük olduğu için, diyet listelerinde de yer verilir. Tüm yeşillikleri derin bir kaseye alın.
  3. İnce kıyılmış sarımsağı, limon suyunu, zeytinyağını, tuzu ve karabiberi ekleyip el blenderi yardımıyla çırpın.
  4. Hindi etlerini sosa bulayıp streç film ile kaplayın. Buzdolabında en az 3-4 saat dinlendirin.
  5. Izgara veya yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtın. Etlerin her iki tarafını da pişirin. Servis yapın.

Dilerseniz, dünyanın birçok yerinde sık sık tüketilen fırında hindi dolması tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sos Tarifleri Davet Yemekleri Kızartma Tarifleri Yılbaşı Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri Hindi Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto